Nieuws

Terug

TSCHAN Posimin N330 lamellen koppeling voor Elektromotoren Bracke

19 december 2016

 

Elektromotoren Bracke is specialist in elektromechanisch onderhoud en Industriële automatisering. Innovatief,  betrokken, ontzorgend en flexibel zijn de kernwoorden die bij Bracke voorop staan.

Al diverse malen heeft MultiComponents deze lamellen koppeling mogen leveren. Onze laatste levering was een koppeling N330 met een ongeboorde naaf en een geboorde naaf met diameter Ø65 H7 inclusief spiebaan, alsmede een spacer met lengte E=105 en een lamellenpakket inclusief bouten en moeren.

Inmiddels is de vierde koppeling besteld. De koppeling is de verbinding tussen een compressor en de aandrijving voor een koelinstallatie. MultiComponents dankt Elektromotoren Bracke hartelijk voor de fijne samenwerking in 2016 en ziet verdere samenwerking in 2017 met vertrouwen tegemoet!

Multicomponents International is leverancier in de BeNeLux van het gehele Ringfeder pakket bestaande uit Ringfeder spanbussen, Tschan koppelingen, Gerwah koppelingen en Ecoloc pakket.

 


Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Rene Minnee, Ringfeder Sales Manager: 0348-471018 of r.minnee@multicomp.nl.
 

 

 

 

Copyright © Multicomponents International BV - 2022 Alle rechten voorbehouden