Specialist in spuitgietmatrijzen

Bent u op zoek naar maatwerk spuitgietmatrijzen? Dan bent u bij MultiComponents aan het juiste adres! Wij ontwerpen en produceren hoogstaande matrijzen voor plastic spuitgietproducten sinds 2019. MultiComponent heeft recentelijk een 5-assige HAAS CNC-freesmachine en andere randapparatuur aangeschaft om matrijzen te ontwikkelen. Ieder maatwerk matrijs kunnen wij voor u realiseren van aluminium. Op deze manier kunnen wij de prijzen relatief laag houden en bent u zeker van een snelle doorloopsnelheid (+- 4/6 weken). Daarnaast geeft MultiComponents een shotgarantie van 250.000 stuks, wat voor veel producten meer dan toereikend is.

Onze werkwijze

Bij MultiComponents werken wij met innovatieve machines, maar ook heeft de menselijke input nog een belangrijk aandeel. Dit start al met het bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij nemen uw opdrachten graag aan en beschouwen dit dan ook als een creatieve uitdaging. Onze opgeleide specialisten vragen u dan ook uitvoerig naar de eisen en wensen. Op deze manier weten wij tot in detail wat u verwacht en kunt u met een gerust hart naar huis.

Uw partner in spuitgietmatrijzen

Wanneer u ervoor kiest om uw spuitgietmatrijzen te laten maken door MultiComponents, ontwerpen wij deze voor u met onze nieuwste software. Zo creëren wij een foutloos overzicht voor uw en ons gemak. Hierdoor kunnen wij kwalitatief hoogstaande spuitgietmatrijzen leveren. Om de kwaliteit te kunnen behouden adviseren wij u om de matrijzen periodiek te laten onderhouden door MultiComponents. Wij voeren de volgende werkzaamheden voor u uit:

  • Periodieke smering
  • Kleine revisies
  • Reparaties
  • Periodieke polijstwerkzaamheden

Ook kan het voorkomen dat er groot onderhoud nodig is, hierover lichten wij u uiteraard gelijk in. Zo komt u niet voor onvoorziene verrassingen te staan en bent u er zeker van dat uw matrijzen weer in perfecte staat worden gebracht.

Daarnaast werkt MultiComponents vaak met jaarcontracten die op afroep worden uitgeleverd. Zo houdt u de voorraad laag, maar heeft u wel prijsvoordeel en leverbetrouwbaarheid. 

Maatwerk uitgevoerd door MultiComponents

Ons bedrijf creëert maatwerk spuitgietmatrijzen van aluminium. Wij zijn specialist in het frezen, vonken, draaien en slijpen. Heeft u vragen over onze spuitgietmatrijzen? Neem dan contact met ons op door te bellen op: +31 (0) 348 – 471018 of te mailen naar: info@multicomp.nl! Wij helpen u graag met de gewenste spuitgietmatrijzen.

Copyright © Multicomponents International BV - 2023 Alle rechten voorbehouden