Kogelpotten van roestvaststaal besteld u bij Multicomponents!

kogelpot-MulticomponentsBent u op zoek naar kogelpotten? Dan bent u bij Multicomponents aan hét juiste adres. De afgelopen 20+ jaren ontwikkelden wij onze aandrijvingstechniek componenten. De kogelpotten die wij leveren zijn door onze ontwikkelingen verbeterd in deze periode. De kogelpotten die wij leveren zijn van het merk CGR. Het meerendeel van onze kogelpotten zijn geproduceerd van roestvaststaal.

Meerdere kogelpotten in een tafel voor een eenvoudige manier van transport in magazijn of opslag.

Op een eenvoudige manier transport creëren in uw magazijn of opslag? Dat kunt u doen door verschillende kogelpotten in een tafel te verwerken. Als u rekening houdt met het juiste draaggetal, lengte en hoogte van de tafel besluit u welke kogelpotten u nodig heeft. Waar gaat u voor, grote of kleine potten?

Kogelpotten zijn ideaal in te zetten in uw magazijn om dozen van A naar B te verplaatsen zonder zelf te hoeven sjouwen of slepen. Dankzij de kogels en de lage wrijvingsweerstand daarvan. Bespaar u zelf kracht, inspanning en tijd en verplaats bijvoorbeeld een doos met een webshopbestelling eenvoudig naar de uitgang door gebruik te maken van kogelpotten.

Waaruit bestaan kogelpotten? Wij leggen het u graag uit!

Kogelpotten bestaan uit een draagkogel met steunkogels die zich bevinden in een massieve (vaak RVS) behuizing met een stalen plaat. Deze plaat zorgt er uiteraard voor dat de pot blijft hangen in de gaten van bijvoorbeeld een kogelpottafel. Dankzij de steunkogels is de draagkogel in staat met minimale weerstand te rollen.

Bij het kiezen van de juiste kogelpotten is draagvermogen een belangrijk onderdeel

Om te bepalen welke kogelpot u nodig heeft voor uw toepassing let u onder andere op:

  • Draagvermogen
  • Type
  • Materiaal
  • Montage manier
  • Positie

Neem vandaag nog contact op met Multicomponents om kogelpotten te bestellen.

Een kogelpottafel maken voor een makkelijke verplaatsing binnen uw productielocatie of magazijn? Neem contact op met Multicomponents om uw bestelling door te geven of om advies te vragen bij uw keuze.

De kogelpotten van Multicomponents zijn een veilige keuze, door een kogeltafel optimaal te vervaardigen, gaat de verplaatsing rustig en consistent. Zonder risico op goederen die van de tafel af rollen.

Copyright © Multicomponents International BV - 2020 Alle rechten voorbehouden